TBB Genel Başkanı BARAK'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Türkiye Basın Birliği (TBB) Genel Başkanı Yıldıray Deniz Barak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

24.11.2018 15:14

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutlayan TBB Genel Başkanı BARAK;

“ÖĞRETMENLERİMİZ, İNSANLIĞI AYDINLIK YARINLARA TAŞIYAN İSİMSİZ KAHRAMANLARDIR.”

Başkan BARAK yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan isimsiz kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerimiz, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir.

Öğretmenlik, en zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen bir meslektir. Ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkartmak için gerektiğinde hayatını feda etmekten çekinmeyen öğretmenlerimiz, çocuklarımızı yarınlara hazırlayarak ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde önemli görevler üstlenmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarı ve kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemize ve Milli Eğitime hizmet veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, şükranlarımı sunuyorum." dedi.