UBB BAŞKANI BARAK'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Ulusal Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Yıldıray Deniz Barak Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

24.05.2020 20:28

Bayramların, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz; özel günler olduğuna vurgu yapan UBB Genel Başkanı Gazeteci Yıldıray Deniz Barak, "Bu mübarek Ramazan Bayramının da, anlamına uygun bir hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçirilmesini diliyorum" dedi.

"Bu yıl Ramazan Bayramı'nı belki de sadece çekirdek ailemizle geçireceğiz" diyen Başkan Barak mesajında şu ifadelere yer verdi;

Dini bayramlar; birlik, beraberlik, kardeşlik ruhumuzu pekiştirmesi, her türlü kırgınlıkları unutturması bakımından çok önemli bir fırsattır.

Her ne kadar tüm dünyanın mücadele ettiği Covid-19 salgını sebebi ile ülkemizde uygulanacak sokağa çıkma yasağından ötürü bu Bayramı sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da ; kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır.

Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek birlikte geride bırakacağız. Bu yıl Ramazan Bayramı'nın manevi ruhuna uygun bir şekilde, tedbirler elden bırakılmaksızın kutlanması ve bu musibetten biran önce kurtulmak en büyük temennimizdir.

'Bu bayramda böyle olsun' diyor, sağlıklı, hep bir arada geçireceğimiz huzur içerisinde nice mutlu bayramlar diliyorum."