Siyasetçiyle dalga geçerek gülen sipiker Buket Aydın kovuldu!

Kanal D yönetiminin resmi açıklamayla yalanladığı gelişme gerçek oldu. Buket Aydın'ın Kanal D Haber Başkanlığı ve ana haber spikerliği görevlerine son verildi.

26.04.2019 22:08

buket aydın chp liderine güldü ile ilgili görsel sonucu

Medya Faresi'nin haberine göre, Kanal D Haber Başkanı ve ana haber bülteni sunucusu Buket Aydın'ın, bu akşam ekrana çıkarılmayacağı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Buket Aydın kendini odasına kilitledi. İçeri kimse giremezken Aydın'ın odasının önünde ve stüdyonun girişinde güvenlik görevlisi bekliyor.

'Bülteni ben sunacağım' diyerek stüdyoya girmeye çalıştı

Öte yandan, Odatv'de yer alan habere göre Buket Aydın "Bülteni ben sunacağım" diyerek stüdyoya girmeye çalıştı. Ancak kanal güvenliği kendisini zorla dışarı çıkardı.

Buket Aydın'ın yerine CNN Türk'ün haber sunucusu Semiha Şahin Kanal D Ana Haberi sundu.

Tepki çeken kahkahalar

Buket Aydın, seçimlerden önce konuk aldığı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İstanbul, Ankara, İzmir’i kazanacağız” sözlerine gülmesiyle tepkilerin odağındaydı.