Türkiye Basın Birliği’nden OBKD’ye destek

Ordu Basın Kuruluşları Derneği (OBKD)’nin İstanbul’da yapılan 5. olağan kongresine Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı Yıldıray Deniz Barak’ta katılım gösterdi.

27.12.2017 14:06

OBKD 5. Olağan Kongresinde kendi alanında pek çok başarılı isimde yer aldı. OBKD 5. Olağan Kongresi İstinye’de Karadeniz Vakfı Lokalinde divan oluşturulması ile başladı.

Katılım yoğundu

Kongreye Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı Yıldıray Deniz Barak, İstanbul Medya Yayın Grubu Kanal 34 TV Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan, Basın Konseyi  Eski Başkanı Oktay Ekşi, ORDEF  Başkanı Celalettin Dervişoğlu, Orkon Başkanı Özlem Vural Öztekin, ORKAÇDER Başkanı Cengiz Özdemir, AKYAD Başkanı Yüksel Mıhçı,Televizyoncu Can Ataklı, TGRT haber spikeri Mehmet Aydın, Ulusal Kanal’dan Şule Perinçek, TV52 Genel Yayın Yönetmeni Deniz Çoşkun, Atlas TV Markavizyon Program Yapımcısı Murat Doğan, Memleketim Ordu Dergisi imtiyaz sahibi Sezer Turan, Karadeniz Ordulular Dergisi imtiyaz sahibi Raif Çevirme, Ordu Mesudiye Gazetesi imtiyaz sahibi Doğa Uzunyurt, Marka52 Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Küçüköksüz, Ordu Basın Gazetesi İmtiyaz sahibi Ercan Gevrek, sanatçılar ve pek çok yerel basın mensubu katılım sağladı.

Kongrede Türkiye Basın Birliği Başkanı Yıldıray Deniz Barak, yapılan çalışmalara her zaman destek çıkacaklarını dile getiren bir selamlama konuşması yaptı.

Programda, ORDEF Başkanı Celalettin Dervişoğlu ,Orkon Başkanı Özlem Öztekin Vural, Basın Konseyi Eski Başkanı Oktay Ekşi ve Gazeteci Can Ataklı’nın konuşmalarına yer verildi.