Usta televizyoncu Nihal Büyük TBB'de

Günaydın TV ve MedyaTürk TV Genel Yayın Koordinatörü usta televizyoncu Nihal BÜYÜK, Türkiye Basın Birliği Yönetim Kurulu Asil üyeliğine atandı.

20.06.2017 20:14

Televizyon Proğramlarının sempatik yüzü ve usta televizyoncu Nihal Büyük '' Medya sektörünün son zamanlardaki sıkıntılı zamanlarında, en çok medya çalışanlarının yanında olan ve basın camiasının aykırı-muhalif kanadında olan Basın kurumlarının birinde mücadelenin yanında olma kararı aldım.'' dedi.

Günaydın TV ve Medya Türk TV Genel Yayın Koordinatörü olan BÜYÜK; '' Yönetime kabulüm beni çok onure etti. Türkiye'nin en ücre köşesine kadar ulaşıp, meslektaşlarımın sorunlarını kamuoyuna yansıtacağım. Gazetecilik ve televizyonculuğun asli görevlerini en başında da dayanışma olmalı. Onun için Türkiye Basın Birliği.'' söylemlerinde bulundu.

Nihal Büyük'e bu görevinde başarılar diliyoruz.

Etiketler: nihal büyük günaydıntv medyaturktv tbb

Misafir
Başarılarınızı devamı dileğiyle. Sizin adınıza çok sevindik. Kutluyoruz. EMEL- NERGİZ- YASEMİN- SEVİL (Yerel TV sunucu ve moderatörleri.)