Van'da muhteşem Hande Yener konseri 10 Mayıs'ta

Pop müziğinin kraliçesi olarak bilenen Hande Yener, 10 Mayıs’ta Van Tuşba Fuar ve Kongre Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak.

25.03.2018 22:28

Van Tuşba Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Hande Yener konserinin organizasyonunu Zen Medya Group, Türkiye Basın Birliği desteğinde üstleniyor. Zen Medya olarak,  Van'a  giderek eksikleri tamamladıklarını ve konser için tam gaz hazır olduklarını dile getirdi.

Sahne alacak olan Hande Yener hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak.  En popüler şarkılarını seslendirecek olan sanatçı, sevenlerinin kulaklarının pasını silmeye hazırlanıyor. Doğu ve Güneydoğu’nun en prestijli fuar ve kongre merkezinde sahne alacak olan Hande Yener konserine binlerce kişinin katılması bekleniyor.

TBB’den Yılın En İyileri Ödülü

Her yıl düzenli olarak yılın en iyilerine ödüllerini kazandıran Türkiye Basın Birliği, konser sonrası yılın en iyileri ödülünü bu yıl da sahipleriyle buluşturacak.

Herşey aslında Engelliler Haftası için

Türkiye Basın Birliği (TBB) Genel Başkanı Yıldıray Deniz Barak, 10 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenleyecekleri konser öncesinde Van'a geldi.

TBB Genel Başkanı Yıldıray Deniz Barak, 10 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenecek olan Hande Yener konseri öncesinde bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Van'a geldi. İlk olarak Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nu ziyaret eden Barak, daha sonra kentteki kurumlar ve STK'larla görüştü. Ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Genel Başkan Barak, " Bütün aktiviteler hep büyük şehirlerde yapılıyor. Ben doğudaki aktivitelerin, sosyal faaliyetlerin az olduğunu düşünerek, burada bir program düzenlemeye karar verdik. Van'dan başlamak üzere doğu illerinde nedenli bir aktivite yapmak istedik ve 10 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle böyle bir organizasyon düzenledik" dedi.

Konser'in Engelliler haftasına denk gelmesine çok mutlu olduğunu ifade eden Barak, "Engellilere bir desteğimiz olsun diye niyetlendik. Bu şekilde projemizi başlattık. İlk olarak Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nu ziyaret ederek, çalışmalarımızdan bahsettik. Kendileri de bizi en güzel şekilde ağırladı. Ardından kurumları ve STK'larla görüştük. Van'ı gezdik ve organizenin alt yapısını oluşturduk. Projemizi herkes bilsin istedik. Projemizi herkesin yaptığı yerden değil, Ankara'dan öte dedikleri yerden başlatmak istedik. Çünkü buradaki insanların biraz daha fazla sosyal faaliyetlere ihtiyacı var. Bu nedenle projemizin startını Van'dan başlatacağız ve Ankara'ya kadar uzanacağız" ifadelerini kullandı.

1910