Yenilik Partisi Lideri, Demokrasi Şehitleri anmasını unutmadı..

Eski Büyükelçi Öztürk Yılmaz gelecek vaat eden kurduğu " Yenilik Parti" mensupları, Menderes ve Bakanlarını unutmadı.

19.09.2020 14:06

Merhum Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın ölüm  yıldönümü  nedeniyle  her yıl 17 Eylül  tarihinde yapılan anma törenlerine bu yıl da Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk YILMAZ ve parti yönetiminden çok sayıda yetkili katıldı.

Törende ADFED Başkanı Fatih Kavaloğlu'nun yaptığı açış konuşmasından sonra söz alan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk YILMAZ konuşmasında özetle şunları  söyledi:

"Rahmetli Menderes ile benim ortak blr yönüm de var. Menderes de ben de CHP den ihraç edildik. Gerçek  demokrasilerde iktidarlar sandıkla gelir ve sadece sandıkla gider. Bunun dışındaki tüm yöntemleri hangi yön ve kurumdan gelirse gelsin redddiyoruz, asla onaylamıyoruz.''

Yenilik Partisi olarak gerçek demokratik özgürlüklerle birlikte cumhuriyet  değerlerini  koruyarak  ülkedeki dış politikadan ekonomiye, bozulan tüm dengeleri düzeltmeye kararlıyız. Daha mutlu daha özgür bir Türkiye  hedefliyoruz.

Yenilik Partisi olarak Adfed yönetimine bu organizasyon için Teşekkür ediyoruz," dedi.

Daha sonra kabirlerin başında dini vecibeleri yerine getiren Yenilik Partisi heyeti Anıt Mezardan ayrıldı.

Demokrasi şehitlerini anma törenine ÖZTÜRK  YILMAZ ile birlikte Kemal ABDULLAHOĞLU, Ziya HAYIRLIOGLU, Ayşe ÜNLÜ, Adem ÇALISKAN ve çok sayıda parti yöneticisi de katıldı.