Avcılar Kaymakamını makamında ziyaret

Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı Yıldıray D. Barak, Avcılar Kaymakamlığı’na ziyarette bulundu.

18.03.2017 00:00

Türkiye Basın Birliği (TBB) Genel Başkanı Yıldıray D. Barak, TBB Hukuk Müşaviri Av. Mahmut Beşer ve yönetim kurulu üyesi M. Ece Çekim ile birlikte Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Hulusi Doğan, TBB Genel Başkanı Barak’ın kendisi ile paylaştığı, ilçe sorunlarını dinledi. Gazeteciliğin zorluklarından söz eden Doğan, "Zor şartlarda yayın yapılıyor ve haberciliğin genel itibariyle köklü değişikliklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" dedi.

HER KULLANICI MUTLAKA SATIYOR

Madde bağımlılığı konusuna değinen Doğan, “Uyuşturucu, Türkiye’nin genel bir problemi. Gerekli önlemler alınmasına karşın maalesef tamamıyla önüne geçilemiyor” dedi. Doğan, “Emniyet güçleri göz yummuyor. Elbette gerekeni yapıyorlar fakat sizin de bildiğiniz üzere uyuşturucu kullanımı suç değil, satmak suç. Her kullanıcı mutlaka satıyor ya da satacak. Ama suçüstü yapılmadığı takdirde bir şey yapılamıyor ne yazık ki” şeklinde konuştu.

HULUSİ DOĞAN KİMDİR?

Hulusi Doğan, 1963 yılında Hatay’ın Ezine İlçesi’nde doğdu. 1984 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Adana Kaymakam Adaylığı, Afyon Dazkırı Kaymakamlığı, Kastamonu Hanönü Kaymakamlığı, Van Gevaş Kaymakamlığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Trabzon Sürmene Kaymakamlığı, Muğla Milas Kaymakamlığı ve Alanya ve Çorlu Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Ayrıca 1990-1991 yılları arası Amerika’da yabancı dil lisans eğitimi gördü. Halen İstanbul’da Avcılar Kaymakamlığı görevini sürdürmektedir. Kaymakam Hulusi Doğan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Etiketler: avcılar kaymakamı hulusi doğan tbb türkiye basın birliği yıldıray deniz barak mahmut beşer avukat sonhavadis ece çekim