TBB Başkanı Şişli Kaymakamını makamında ziyaret etti.

TBB Genel Başkanı Barak, Şişli Kaymakamı Salih Işık’ı makamında ziyaret etti.

18.03.2017 00:00

Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı Yıldıray D. Barak, Şişli Kaymakamı Salih Işık’ı makamında ziyaret etti.

Işık, vatandaşın her zaman kendilerine kolayca ulaşabildiğini ve sorunlarıyla da yakından ilgilendiğini dile getirdi.

İstanbul’un en önemli ve en güzide merkezlerinden birinin Şişli olduğunu vurgulayan Şişli Kaymakamı Işık, en göze çarpan sorunun ise trafik olduğunu söyledi.

Işık, “Ben Şişli’yi çok seviyorum. Her şeyi çok güzel, trafik problemi de olmasa…” diye konuştu.

Gençler arasındaki madde kullanımının fazla olması konusunda duyduğu rahatsızlığı dile getiren Işık, “Beyoğlu’nda böyle madde kullanımının fazla olduğu belli başlı sokaklar var. Bunlarla yakından ilgilenmemiz gerekiyor” dedi.

Vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgilendiğini belirten Şişli Kaymakamı, İstanbul’da birçok Kamu kurum ve kuruluşlarına ulaşmanın zorluğundan bahsetti ve şöyle ekledi: “Biz Şişli Kaymakamlığı olarak öyle değiliz, vatandaş ihtiyacı olduğu her daim bize ulaşır, şikayetlerini ve önerilerini bizlerle paylaşır; bizler de elimizden geldiğince gerekeni yapar, sorunlarını çözmeye çalışırız.” dedi.

SALİH IŞIK KİMDİR?

1965 yılında Erzurum’un Aşkale ilçesinde doğan Salih Işık, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanarak İstanbul’a geldi. Kamu Yönetimi bölümünden 1988’de mezun olan Işık, iki yıl sonra Denizli’de Kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Adaylık süresi içerisinde Adıyaman-Gölbaşı ve Kastamonu-İhsangazi ilçelerinde Kaymakam vekili görevlerinde bulunan Işık, yaklaşık bir yıl İngiltere’de yabancı dil eğitimi aldı ve 3 yıllık adaylık süresinin sonunda girdiği yeterlilik sınavında başarılı olarak Konya’nın Derbent ilçesine Kaymakam olarak atandı. Diyarbakır-Kulp Kaymakamlığı, Gümüşhane Vali Yardımcılığı, Kastamonu-Cide ve Isparta-Şarkikaraağaç Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra Antalya-Kumluca Kaymakamı olarak atandı. Halen İstanbul’da Şişli Kaymakamı olarak görevine devam etmektedir.

Salih Işık, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Etiketler: şişli kaymakamı salih ışık tbb türkiye basın birliği genel başkan yıldıray deniz barak